04:13 uur 24-04-2024

Binarly lanceert het volgende generatie transparantieplatform en verbetert de beveiliging van de softwareketen

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Binarly, de leverancier van een toonaangevend AI-gestuurd beveiligingsplatform voor firmware en de toeleveringsketen van software, kondigt de release aan van het Binarly Transparency Platform v2.0 met functies voor continue post-build compliance, inzicht in de beveiligingsstatus van IoT- en XIoT-apparaten en de mogelijkheid om kwaadaardig gedrag en verborgen backdoors binnen binaire bestanden vast te stellen op basis van hun gedrag. Lees hier meer.

De nieuwe innovaties zijn gebaseerd op de bedrijfseigen Binary Risk Intelligence-technologie en benadrukken Binarly’s streven naar baanbrekende oplossingen die de transparantie en beveiliging van firmware- en software-ecosystemen verbeteren.

Binarly is opgericht in 2021 met een visie om de transparantie in de softwareleveringsketen te vergroten door middel van geavanceerde programma-analyse. Het vlaggenschipplatform van Binarly heeft de ontdekking van honderden nieuwe kwetsbaarheden geautomatiseerd, waardoor de beveiligingsrisico’s van onze klanten preventief worden aangepakt voordat ze kunnen escaleren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact
media@binarly.io
818.351.9637

Check out our twitter: @NewsNovumpr