23:23 uur 23-04-2024

Rubedo Life Sciences en Beiersdorf kondigen een meerjarig partnerschap aan om nieuwe huidverzorgingsproducten te ontwikkelen die cellulaire veroudering aanpakken

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Rubedo Life Sciences, een biotechnologiebedrijf gespecialiseerd in onderzoek naar cellulaire veroudering en antiveroudering, heeft vandaag een meerjarig strategisch samenwerkingsverband aangekondigd met het Duitse multinationale schoonheidsbedrijf Beiersdorf AG om innovatieve huidverzorgingsproducten te ontwikkelen die de effecten van cellulaire veroudering aanpakken. Beiersdorf voegt zich daarnaast bij Rubedo als strategische investeerder, nadat het bedrijf heeft deelgenomen aan de recente Serie A-financieringsronde via het Oscar & Paul Corporate Venture Capital Fund.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240423279607/nl/

Rubedo Life Sciences scientists (Photo: Business Wire)

Rubedo Life Sciences scientists (Photo: Business Wire)

De samenwerking tussen Rubedo en Beiersdorf draait om de verkenning van nieuwe verbindingen die zijn afgeleid van Rubedo’s uitgebreide onderzoeksprogramma’s, specifiek gericht op cellulaire veroudering.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Kimberly Ha

KKH Advisors

917-291-5744

kimberly.ha@kkhadvisors.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr