00:58 uur 23-04-2024

Nominal komt tevoorschijn uit stealth met steun van General Catalyst, Lux Capital, Founders Fund, en gaat bedrijfskritische data-analyse verwerken

De startup die gespecialiseerd is in end-to-end data-analyseoplossingen voor hardware- en industriële engineeringteams heeft tot nu toe 27,5 miljoen dollar in de wacht gesleept.

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Nominal, een bedrijf gespecialiseerd in het creëren van end-to-end data-analyseoplossingen voor industriële engineeringteams, is “onder de radar” tevoorschijn gekomen om een snellere, betrouwbaardere manier te bieden om testgegevens te beoordelen en bedrijfskritische systemen te valideren. De startup haalde $ 7,5 miljoen aan zaaikapitaal op onder leiding van Lux Capital met steun van Founders Fund en $ 20 miljoen in hun Serie A onder leiding van General Catalyst. Andere investeerders zijn Haystack VC, XYZ Ventures, Human Capital, Box Group en Overmatch.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Katie Helander

Senior Account Manager

nominal@bulleitgroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr