19:26 uur 23-04-2024

LatticeFlow AI treedt toe tot het AI Safety Institute Consortium van de V.S.

LatticeFlow AI, het toonaangevende AI-platform om veilige en betrouwbare AI-oplossingen te bouwen, treedt trots toe tot de AISIC (AI Safety Institute Consortium) van de Verenigde Staten. Na een aantal strategische verbintenissen met overheidsagentschappen van de V.S. en organisaties die internationale standaardnormen opstellen, waaronder de ISO en NIST, voegt LatticeFlow AI zich bij toonaangevende AI-organisaties om haar inspanningen te verruimen en te versnellen teneinde een veilige en verantwoorde toepassing van AI-oplossingen te verzekeren.

ZÜRICH, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– LatticeFlow AI, het toonaangevende platform dat AI-teams (Artificiële Intelligentie) in staat stelt om performante, veilige en betrouwbare AI-oplossingen te bouwen, kondigt met trots aan dat het is toegetreden tot de AISIC (AI Safety Institute Consortium) van de Verenigde Staten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen:

media@latticeflow.ai

Check out our twitter: @NewsNovumpr