23:35 uur 23-04-2024

Cloud Complexity Report 2024 van NetApp onthult wereldwijde ontvouwing van tijdperk voor ontwrichting door of afsterving van AI

Onderzoek benadrukt de kloof tussen AI-leiders en AI-achterblijvers, wat de waarde van een uniforme data-aanpak illustreert

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– NetApp® (NASDAQ: NTAP), het bedrijf voor intelligente data-infrastructuur, heeft vandaag zijn tweede jaarlijkse Cloud Complexity Report uitgebracht. Het rapport analyseert de ervaringen van internationale besluitvormers op het gebied van technologie die op grote schaal AI inzetten en toont een schril contrast tussen AI-leiders en AI-achterblijvers. Het rapport van dit jaar biedt mondiale inzichten in de voortgang, paraatheid, uitdagingen en het momentum sinds het rapport van vorig jaar, wat we kunnen leren van zowel de AI-leiders als de AI-achterblijvers, en de cruciale rol van een uniforme data-infrastructuur bij het bereiken van AI-succes.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Kenya Hayes

NetApp

kenya.hayes@netapp.com

Contactpersoon voor beleggers:
Kris Newton

NetApp

kris.newton@netapp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr