16:35 uur 22-04-2024

Westlake Epoxy stelt nieuwe epoxyproducten voor die minder geel worden

HOUSTON–(BUSINESS WIRE)– Westlake Corporation (NYSE: WLK) maakte vandaag bekend dat Westlake Epoxy verschillende nieuwe epoxyproducten lanceert die minder geel worden tijdens de American Coatings Show 2024, die van 30 april tot 2 mei 2024 doorgaat in Indianapolis, Indiana (USA).

Het Deep Pour Lower Yellowing Epoxy System is Epoxy Research Resin RSL-4710 gecombineerd met Research Curing Agent RSC-4731. De formule van dit tweecomponentensysteem met epoxy/amine is ontwikkeld voor een langere hardingstijd en lagere exotherme temperatuur. Het systeem biedt betere luchtafgifte en een beter kleurbehoud, zelfs in rechtstreeks zonlicht.

“Het Deep Pour Lower Yellowing Epoxy System staat garant voor een vlotter gebruik, waarbij gietsels tot 4 inches dik in één enkele toepassing mogelijk zijn,” zegt Dan Weinmann, Business Development Manager van Epoxy, Americas.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Westlake Corporation

Chip Swearngan, 1-713-960-9111

Check out our twitter: @NewsNovumpr