09:00 uur 22-04-2024

Konvi neemt Fractible en Diversified over terwijl aantal actieve gebruikers de 50.000 bereikt

DUBLIN–(BUSINESS WIRE)– Konvi, het toonaangevende fractionele investeringsplatform voor luxe activa van Europa, heeft de vooraanstaande alternatieve investeringsplatforms Diversified en Fractibleovergenomen, waardoor zijn wereldwijde gebruikersbestand is uitgebreid tot 50.000 actieve gebruikers.

Het afgelopen jaar heeft er een aanzienlijke consolidatie plaatsgevonden in de Europese fractionele beleggingsruimte, omdat makelaars worstelen met nalevingskosten en complexiteiten. Konvi, het toonaangevende fractionele investeringsplatform van Europa, heeft in de nabije toekomst meer overnames in het vizier om zijn leidende positie op de markt te versterken, zijn klantenbestand uit te breiden en zijn aanbod uit te breiden.

Diversified en Fractible zijn vooraanstaande investeringsplatforms voor luxe activa in Frankrijk, een belangrijke markt voor Konvi.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michael Deeny/Angus Guironnet

Chatsworth Communications

+44 (0)207 440 9780

Konvi@chatsworthcommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr