18:09 uur 19-04-2024

HubHead Corp. neemt activa van DataSeer Inc. over om zijn verticale AI-mogelijkheden uit te breiden

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– In een strategische stap om zijn verticale AI-strategie voor asset-intensieve industrieën te versterken, heeft HubHead Corp. vandaag de overname aangekondigd van de assets van DataSeer, Inc. De overname draagt bij aan HubHeads portfolio van tools gericht op het gebruik van AI en machinaal leren om de masterdata van assets en onderhoud te verbeteren en asset-intensieve bedrijven te assisteren bij het digitaliseren van gegevens om digitale tweelingen te creëren. De software van HubHead verbetert de effectiviteit van de Enterprise Asset Management (EAM)- en CMMS-oplossingen van onze klanten.

Als koploper in de toepassing van AI om de kwaliteit van de masterdata van assets en onderhoud te verbeteren, is HubHead toegewijd aan de samenwerking met klanten om innovatieve Software-as-a-Service (SaaS)-oplossingen te bieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Greg Dee

CEO van HubHead Corp.

gdee@hubhead.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr