19:44 uur 19-04-2024

“e4life” is aanwezig op Expomed Eurasia met zijn innovatieve apparaat dat griep- en Covid-virussen inactiveert met een efficiëntie van meer dan 90%

ISTANBUL–(BUSINESS WIRE)– Meer dan een honderdtal bedrijven komen naar Expomed Eurasia, de belangrijkste medische beurs tussen Europa en Azië om nieuwe technologische trends en de meest innovatieve producten te ontdekken die de gezondheidsmarkt grondig zullen veranderen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240419215827/nl/

e4life: e4ambient and e4you devices (Photo: Business Wire)

e4life: e4ambient and e4you devices (Photo: Business Wire)

e4life ziet dit als een perfecte gelegenheid om zijn apparaat te presenteren dat is gebaseerd op de e4shield-technologie, waarmee griep- en Covid-virussen in de lucht worden geïnactiveerd. De in Italië geoctrooieerde technologie maakt geen gebruik van chemische middelen of filtermaterialen, maar is gebaseerd op de overdracht van elektromagnetische golven die in staat zijn om de virale lading in aerosol te inactiveren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

e4life press office

Mauro Perego – mauro.perego@elettrapr.it

Check out our twitter: @NewsNovumpr