19:13 uur 18-04-2024

TriLink BioTechnologies ® kondigt nieuwe faciliteit in San Diego aan voor de productie van mRNA-geneesmiddelen in de late fase

cGMP-faciliteit stroomlijnt de klinische en commerciële ontwikkeling van mRNA-geneesmiddelen;

Gebouwd door mRNA- en industrie-experts om te voldoen aan de vraag naar op mRNA gebaseerde medicijnen

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– TriLink BioTechnologies (TriLink ® ), een Maravai LifeSciences-bedrijf (NASDAQ: MRVI) en wereldwijde leverancier van life science-reagentia en -diensten, heeft de grootse opening aangekondigd van zijn nieuwe cGMP mRNA-productiefaciliteit. De bijna 3.000 vierkante meter (32.000 vierkante voet) tellende faciliteit is speciaal ontworpen voor mRNA-productie om medicijnontwikkelaars in de late fase ondersteuning te bieden van Fase 2 tot commercialisering via de robuuste mRNA-productiemogelijkheden van TriLink. De mijlpaalopening zal naar verwachting bijdragen aan vooruitgang op het gebied van op mRNA gebaseerde geneeskunde, nu ontwikkelaars massaal de veelbelovende modaliteit willen benutten voor een groeiende lijst van indicaties.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240418491679/nl/

TriLink BioTechnologies® Cuts Ribbon on New San Diego Facility for Late Phase mRNA Drug Substance Production (Photo: TriLink BioTechnologies®)

TriLink BioTechnologies® Cuts Ribbon on New San Diego Facility for Late Phase mRNA Drug Substance Production (Photo: TriLink BioTechnologies®)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor beleggers: Deb Hart

Maravai LifeSciences

+ 1 858-988-5917

ir@maravai.com

Contactpersoon voor de media:

Liz Robinson van CG Life

TriLink BioTechnologies

+1 312-997-2436

lrobinson@cglife.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr