11:05 uur 18-04-2024

NILIT kondigt strategische uitbreidingen aan, waaronder een joint venture met Shenma in China

MIGDAL HAEMEK, Israël–(BUSINESS WIRE)– NILIT, de internationale leider op gebied van hoogwaardige Nylon 6.6-vezels voor de kledingsector en leider op het vlak van duurzaamheid, die eigenaar is van de meest uitgebreide lijn duurzame Nylon 6.6-producten, kondigt een nieuwe joint venture aan met Shenma Industry Co., Ltd. (hierna aangeduid als Shenma), een dochteronderneming van de China Pingmei Shenma Group, wereldleider in de markt van industriële Nylon 6.6 en overal ter wereld een toonaangevende leverancier voor de automobielsector. Dit nieuwe partnerschap vormt een belangrijke uitbreiding van de productiecapaciteit in China, en bewijst ook de niet-aflatende inzet van NILIT om de groei van wereldwijde klanten en merken te steunen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zoya Fux; zoyaf@nilit.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr