19:07 uur 18-04-2024

MediaCo neemt de content- en digitale activiteiten van Estrella Media over

Transactie zal een van de grootste multiculturele mediaplatforms van het land creëren.

NEW YORK & LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– MediaCo Holding Inc. (Nasdaq: MDIA) (‘MediaCo’) heeft vandaag aangekondigd dat het alle netwerk-, content-, digitale en commerciële activiteiten van Estrella Media heeft overgenomen. Onder de Estrella Media-merken die bij MediaCo worden gevoegd, bevinden zich het EstrellaTV-netwerk en zijn invloedrijke lineaire en digitale videocontentactiviteiten, en de uitgebreide digitale kanalen van Estrella Media, waaronder de vier FAST-kanalen – EstrellaTV, Estrella News, Cine EstrellaTV en Estrella Games – en de EstrellaTV-app. De transactie werd op 17 april 2024 afgerond.

MediaCo, dat de grote stedelijke radiostations HOT 97 en WBLS 107.5 in New York City exploiteert, zal de Spaanstalige video-, audio- en digitale contentactiviteiten van Estrella Media onder dezelfde paraplu toevoegen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor persvragen: press@mediacoholding.com.

Check out our twitter: @NewsNovumpr