17:46 uur 18-04-2024

LTIMindtree werkt met Vodafone samen om geconnecteerde, smart IoT- en Industry X.0-oplossingen aan te bieden

MÜNCHEN & MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een internationaal bedrijf dat instaat voor technologieconsulting en digitale oplossingen, werkt samen met Vodafone, een mondiale leider op gebied van beheerd Internet of Things (IoT), met wereldwijd meer dan 175 miljoen connecties, om een groot aantal bedrijfskritieke applicaties te ondersteunen. Via dit partnerschap zal LTIMindtree geconnecteerde en smart IoT-oplossingen aanbieden, aangestuurd door haar iNXT-platform (Insight NXT) en Vodafones IoT Managed Connectivity, die Industry X.0 en digitale transformatie binnen verschillende verticale sectoren mogelijk zullen maken.

De iNXT Business Unit van LTIMindtree zorgt voor technische en functionele componenten, en samen met Vodafones IoT Managed Connectivity-oplossingen zal dit ertoe bijdragen om complexe businessuitdagingen op te lossen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact: Shambhavi Revandkar | shambhavi.revandkar@ltimindtree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr