17:00 uur 18-04-2024

Kinaxis verwelkomt Valantic in haar groeiende partnerecosysteem

Vooraanstaande Europese consultants voor digitale transformatie vergroten de wereldwijd uitbreidende voetafdruk van Kinaxis

OTTAWA, Ontario & MÜNCHEN–(BUSINESS WIRE)– Kinaxis® Inc. (TSX:KXS), een internationale leider op gebied van orchestratie van end-to-end toeleveringsketens, verwelkomde vandaag haar nieuwste SI-partner (System Integrator partner), Valantic, een van de meest toonaangevende bedrijven ter wereld op gebied van digitale oplossingen, consulting en software, in het groeiende partnerecosysteem van het bedrijf. Ter ondersteuning van Kinaxis’ wens om haar PartnerLink-programma uit te breiden met regionale specialisten die gepersonaliseerde supportservices voor klantenimplementatie kunnen aanbieden om aan individuele marktvereisten te voldoen, zal Valantic haar decennialange expertise aanbieden in complexe bedrijfssoftware-implementaties om bedrijven binnen de Europese regio te helpen hun activiteiten ten behoeve van wereldwijde toeleveringsketens te optimaliseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties
Jaime Cook | Kinaxis

jcook@kinaxis.com
289-552-4640

Investeerdersrelaties
Rick Wadsworth | Kinaxis

rwadsworth@kinaxis.com
613-907-7613

Check out our twitter: @NewsNovumpr