22:32 uur 18-04-2024

dataplor kondigt een financiering Serie A onder leiding van Spark Capital aan om wereldwijde locatiedata-intelligentie uit te breiden

Met meer dan 300 miljoen plaatsen in haar database van meer dan 200 landen en grondgebieden, zit dataplor goed in de startblokken om haar positie als leider verder uit te breiden voor het verstrekken van internationale locatiedata aan de toonaangevende ondernemingen van de wereld

MANHATTAN BEACH, Calif.–(BUSINESS WIRE)– dataplor, de toonaagevende provider van wereldwijde locatie-intelligentie, kondigde vandaag een financieringsronde van Serie A geleid door Spark Capital aan, goed voor $10,6 miljoen. Deze ronde, met deelname van Quest Venture Partners, Acronym Venture Capital, Circadian Ventures, Two Lanterns Venture Partners en APA Venture Partners, zal de continue uitbreiding van dataplor verder versnellen, om de meest nauwkeurige, de meest omvattende en dynamisch geüpdatete database van wereldwijde POI-data (Point of Interest) op de markt tot stand te brengen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

media@dataplor.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr