09:00 uur 17-04-2024

Regula biedt nu volledig met LED’s uitgeruste spectrale videovergelijkers

Het bedrijf heeft een volledige dekking van LED-verlichting bereikt door over te stappen op innovatieve technologieën voor lichtbronnen in spectrale videovergelijkers. Deze hardwareoplossingen zijn geschikt voor geavanceerd forensisch onderzoek van documenten, bankbiljetten, historische documenten, kunst en verzamelobjecten. Deze revolutionaire verandering verbetert de nauwkeurigheid van forensisch onderzoek.

RESTON, Va.–(BUSINESS WIRE)– Traditionele lichtbronnen, die al tientallen jaren eerder op grote schaal in forensische apparatuur werden gebruikt, hadden verschillende nadelen. Ze verbruikten meer energie, genereerden warmte en vereisten speciale verwijdering. Het volledig vervangen ervan door LED-verlichting, die deze onvolkomenheden niet heeft, was een revolutionaire stap in de sector.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240416908408/nl/

Regula Has Achieved Complete LED Illuminator Coverage in Comparators (Photo: Business Wire)

Regula Has Achieved Complete LED Illuminator Coverage in Comparators (Photo: Business Wire)

De nieuwste transitie naar LED is geïmplementeerd bij alle vergelijkingssystemen van het bedrijf, waarbij traditionele lampen voor onderzoeken onder UV-B en UV-C werden vervangen door LED-lichtbronnen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kristina – ks@regulaforensics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr