22:38 uur 17-04-2024

Qualcomm kondigt driemaandelijks contant dividend aan

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Qualcomm Incorporated (NASDAQ: QCOM) heeft vandaag een driemaandelijks contant dividend aangekondigd van $ 0,85 per gewoon aandeel, betaalbaar op 20 juni 2024, aan geregistreerde aandeelhouders bij de sluiting van de beurs op 30 mei 2024.

Over Qualcomm

Qualcomm innoveert onophoudelijk om overal intelligent computergebruik te leveren en de wereld te helpen een aantal van zijn belangrijkste uitdagingen aan te pakken. Onze bewezen oplossingen stimuleren transformatie in grote sectoren, en onze Snapdragon®-platforms zorgen voor buitengewone consumentenervaringen. Voortbouwend op ons bijna 40-jarige leiderschap in het stellen van industriestandaarden en het creëren van baanbrekende technologische doorbraken, leveren we toonaangevende AI, hoogwaardige, energiezuinige computerkracht en ongeëvenaarde connectiviteit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon bij Qualcomm:

Mauricio Lopez-Hodoyan, Investor Relations

Tel.: 1-858-658-4813

E-mail: ir@qualcomm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr