20:12 uur 17-04-2024

Kinaxis Inc. organiseert op 9 mei 2024 een conference call over financiële resultaten voor eerste kwartaal van 2024

OTTAWA, Ontario–(BUSINESS WIRE)– Kinaxis® Inc. (TSX:KXS), een wereldleider op het gebied van end-to-end supply chain-orkestratie, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn conference call heeft gepland om de financiële resultaten te bespreken voor het eerste kwartaal dat eindigt op 31 maart 2024. De conference call wordt op donderdag 9 mei om 08:30 uur Eastern Time gepresenteerd door John Sicard, Chief Executive Officer, en Blaine Fitzgerald, Chief Financial Officer, gevolgd door een vraag- en antwoordperiode. Het bedrijf zal zijn financiële resultaten voor het eerste kwartaal rapporteren na sluiting van de markten op woensdag 8 mei 2024.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties
Jaime Cook | Kinaxis

jcook@kinaxis.com
289-552-4640

Beleggersrelaties
Rick Wadsworth | Kinaxis

rwadsworth@kinaxis.com
613-907-7613

Check out our twitter: @NewsNovumpr