15:36 uur 17-04-2024

euroAtlantic kondigt wijziging in het bestuur en nieuwe kapitaalinjectie aan

LISSABON, Portugal–(BUSINESS WIRE)– Het Portugese luchtvaart wet-leasing en charterbedrijf euroAtlantic Airways – Transportes Aereos S.A. (“euroAtlantic”, “EAA” of “het Bedrijf”) maakte vandaag bekend dat Stewart Higginson benoemd werd tot CEO en voorzitter van euroAtlantic. Hij wordt bijgestaand door het zeer ervaren bestuursteam van Mário Alvim, Lourenço Gomes en João Nunes, die de Raad van Bestuur zullen vervolledigen.

Samen met de wijzigingen in de Raad van Bestuur, heeft Njord I-Jet Aviation S.A.R.L (“Njord I-Jet”), die een zeggenschapsbelang in EAA in handen heeft, zich ertoe verbonden om het Bedrijf verder te financieren. Dit illustreert het vertrouwen van Njord I-Jet in de positieve vooruitzichten voor de bedrijfsactiviteiten en de positionering van EAA voor groei nu het een volgende, belangrijke fase in haar ontwikkeling inzet.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediavragen:
via Camarco
njord@apcoworldwide.com
Jennifer Renwick +44 7928 471 013

Letaba Rimell +44 7715 530 664

Check out our twitter: @NewsNovumpr