18:58 uur 17-04-2024

Armis neemt Silk Security over om best-in-class beveiligingsprioritering en -herstel te integreren in Armis Centrix™

Armis creëert het eerste echte AI-aangestuurde platform voor het beheer van de blootstelling aan cyberbedreigingen terwijl het een krachtpatser opbouwt op het gebied van op AI gebaseerde cyberbeveiliging

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Armis, het asset intelligence-cybersecuritybedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat het Silk Security heeft overgenomen, het toonaangevende platform voor prioritering en herstel van cyberrisico’s.

Armis heeft Silk Security overgenomen voor een totaalbedrag van $ 150 miljoen. Het bedrijf gaat het Silk Platform integreren in de op AI gebaseerde Armis Centrix™-oplossing voor kwetsbaarheidsprioritering en -herstel om zijn capaciteiten flink te vergroten. Daarnaast kan het nu beveiligingsteams voorzien van een geconsolideerd beeld van beveiligingsbevindingen die alle gegevensbronnen omvatten, van lokale apparaten tot tools voor cloudcomputing, code en applicatiebeveiliging, en het herstel volledig beheren en automatiseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rebecca Cradick

Senior Director, Global Communications

Armis

pr@armis.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr