13:23 uur 17-04-2024

Acre Impact Capital kondigt de eerste sluiting aan van haar Export Finance Fund I

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Acre Impact Capital, een private-debt impact beleggingsbeheerder, kondigt de eerste sluiting aan van haar Export Finance Fund I (het “Fonds”), met toezeggingen ten belope van ~US$100mn, en met een doelomvang van US$300mn.

Het Fonds trok een diverse groep investeerders aan, waaronder institutionele investeerders, belangrijke DFI’s (Development Finance Institutions), family offices en impact-first investeerders zoals Trimtab Impact en Ceniarth. Tot de DFI’s behoren de European Investment Bank en FSD Africa Investments. Het Fonds verzekerde ook belangrijke toezeggingen van verschillende Afrikaanse investeerders, wat het aantrekkelijke risico/rendementsprofiel en de verwachte impact van de strategie aantoont.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Persvragen:
Hussein Sefian, CEO en oprichtende partner
press@acre.capital

Check out our twitter: @NewsNovumpr