18:03 uur 16-04-2024

Nieuw onderzoek wijst uit dat 83% van de toeleveringsketen niet in staat is om binnen 24 uur op onderbrekingen te reageren

Wereldwijde enquête bij 1.800 leiders van de toeleveringsketen toont aan dat de gemiddelde reactietijd vijf dagen bedraagt, wat de vooruitgang op gebied van veerkracht en risicobeperking hindert

OTTAWA, Ontario–(BUSINESS WIRE)– Ondanks het feit dat dit een van de belangrijkste lessen is uit het pandemietijdperk, onthult een nieuwe IDC-studie* gesponsord door Kinaxis® Inc. (TSX:KXS) trage vorderingen om toeleveringsketens flexibeler en veerkrachtiger te maken, terwijl ook optimisme blijkt ten overstaan van orchestratietools voor toeleveringsketens als een belangrijke enabler voor de toekomst.

Volgens het onderzoek geven minder dan één vijfde (17%) van de leiders van de toeleveringsketen aan dat hun bedrijf binnen 24 uur tijd op onderbrekingen kunnen reageren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties
Jaime Cook | Kinaxis

jcook@kinaxis.com
289-552-4640

Investeerdersrelaties
Rick Wadsworth | Kinaxis

rwadsworth@kinaxis.com
613-907-7613

Check out our twitter: @NewsNovumpr