13:43 uur 16-04-2024

Magnesium Capital sluit overtekende inaugurale financiering op €135m hard kapitaal

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Magnesium Capital, de buy-outspecialist van de energieovergang, kondigt tevreden de succesvolle afsluiting aan van haar inaugurale fonds, Magnesium Capital I, op een hard kapitaal van €135m, waarbij de doelstelling van de financiering van €100m is overschreden. De finale sluiting komt er minder dan een jaar na de eerste sluiting van het Fonds waarbij Magnesium blue-clip institutionele investeerders uit de Verenigde Staten, Europa en het Verenigd Koninkrijk heeft aangetrokken.

Magnesium spitst zich toe op winstgevende Europese bedrijven met bewezen technologieën of via technologie aangestuurde services die een positieve impact hebben op het koolstofvrij maken van de productie, de distributie en het verbruik van energie. Het team heeft een aantal jaren de buy-outs van dergelijke bedrijven gesteund op een ‘direct deal’-basis.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ian Jones, Managing Partner

admin@magnesiumcapital.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr