20:44 uur 16-04-2024

Laserfiche geeft een nieuw partnerecosysteem vorm ter ondersteuning van oplossingsaanbieders wereldwijd

LONG BEACH, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Laserfiche — de toonaangevende SaaS-aanbieder van intelligent contentmanagement en bedrijfsprocesautomatisering — heeft een aantal kanaalmomentummijlpalen aangekondigd nu de organisatie het begin markeert van een nieuw tijdperk van groei en technologische innovatie. In 2024 versterkt het bedrijf zijn partnerecosysteem om organisaties meer manieren te bieden om de manier waarop zij content beheren te transformeren, workflows te automatiseren en de manier waarop zaken worden gedaan te versnellen.

“We hebben het afgelopen jaar ongelooflijke vooruitgang gezien op alle gebieden van Laserfiche, waaronder groei in opkomende industrieën en regio’s, verhoogde investeringen in ons kanaalprogramma en onze hulpbronnen, en de indienstname van belangrijke leiders,” aldus Karl Chan, CEO van Laserfiche.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Linda Domingo

Director, Public Relations, Laserfiche

Linda.domingo@laserfiche.com
562-988-1688 toest. 234

Check out our twitter: @NewsNovumpr