23:09 uur 16-04-2024

Experian uitgeroepen tot leider in IDC MarketScape: Worldwide Enterprise Fraud Solutions 2024 Vendor Assessment

COSTA MESA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Experian maakte bekend dat het bedrijf is uitgeroepen tot leider in de IDC MarketScape: Worldwide Enterprise Fraud Solutions 2024 Vendor Assessment (doc #US51939124, maart 2024). Het rapport evalueert de geavanceerde fraudedetectiemogelijkheden, de afstemming op de behoeften van de klant en de toekomstige strategie en roadmap voor innovatie van elke leverancier.

Experian biedt een geïntegreerd digitaal identiteits- en frauderisicoplatform dat analysegestuurde resultaten levert via geavanceerde orkestratie. In het IDC MarketScape-rapport wordt opgemerkt: ‘Naast het evalueren van de transactiegegevens op mogelijke fraude, omvat de oplossing CrossCore van Experian tools voor identiteitsauthenticatie. De oplossing maakt gebruik van identiteitsgegevens, apparaatintelligentie, e-mail- en telefoonintelligentie, alternatieve identiteitsgegevens, biometrie, gedragsbiometrie, eenmalige wachtwoorden en documentverificatie om identiteiten te bevestigen en te helpen bij identiteitsbescherming, inclusief synthetische identiteitsbescherming.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michael Troncale

Experian Public Relations

+1 714 830 5462

michael.troncale@experian.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr