19:56 uur 16-04-2024

Armis waarschuwt dat wereldwijde verkiezingen een doelwit zijn voor cyberaanvallen van nationale staten

  • Wereldwijd vrezen 42% van de IT-leiders dat een bedreiging op handen is en meldden reeds een daad van cyberoorlog aan de overheden
  • Wereldwijde IT-leiders bevestigen groeiende bedreigingen uit China, Rusland en Noord-Korea

 

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Armis, het asset intelligence cybersecuritybedrijf, waarschuwt dat wereldwijde verkiezingen de grootste aanvalsvector zullen zijn voor nationale staten die op zoek zijn om in 2024 voor massale verstoring te zorgen.

Gegevens uit de tweede jaarlijkse internationale report over cyberoorlog van Armis, The Invisible Front Line: AI-Powered Cyber Threats Illuminate the Dark Side , tonen aan dat organisaties en regeringen van over de hele wereld het hoofd zullen moeten bieden aan kritieke bedreigingsniveaus van gesofisticeerde nationale staten en blijkbaar erg onvoorbereid zijn om zich tegen nakende aanvallen in een cyberoorlog te kunnen verdedigen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rebecca Cradick

Senior directeur internationale communicatie

Armis

pr@armis.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr