15:00 uur 15-04-2024

Boomi Discovery-rapport onthult dat meer dan de helft van de bedrijven investeert in GenAI voor integratie en automatisering

In het onderzoek wordt gesteld dat GenAI-gestuurde integratie en automatisering een hogere productiviteit en verkoopopbrengst samen met een betere klantervaring opleveren

CONSHOHOCKEN, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Boomi™, de leider op het gebied van intelligente integratie en automatisering, heeft vandaag de bevindingen bekendgemaakt van zijn Boomi Discovery-rapport. Het onderzoek dat werd uitgevoerd in opdracht van 451 Research1, is gebaseerd op perspectieven van 650 bedrijfs- en IT-leiders uit een groot aantal sectoren en schetst hoe ondernemingen Generative AI (GenAI) gebruiken voor systeemintegratie en procesautomatisering, en hoe dit hun bedrijfsvoering heeft geholpen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240415097791/nl/

Boomi Discovery Report Reveals More Than Half of Enterprises Invest in GenAI for Integration and Automation (Graphic: Business Wire)

Boomi Discovery Report Reveals More Than Half of Enterprises Invest in GenAI for Integration and Automation (Graphic: Business Wire)

Elk bedrijf worstelt met de toenemende digitale fragmentatie, van de wildgroei aan applicaties en de kloof tussen afdelingen tot de stijgende kosten en tekorten aan vaardigheden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Kristen Walker

Global Corporate Communications

kristenwalker@boomi.com
+1-415-613-8320

Check out our twitter: @NewsNovumpr