23:00 uur 14-04-2024

ShadowDragon™ brengt het OSINT-platform Horizon® uit

HOOVER, Ala.–(BUSINESS WIRE)– ShadowDragon™, een leverancier van ethische open-source intelligence (OSINT)-software, unieke datasets en API’s, is verheugd aanzienlijke verbeteringen aan te kondigen aan zijn Open-Source Intelligence Investigative-vlaggenschipplatform Horizon®. Deze updates vertegenwoordigen een mijlpaal in de evolutie van onderzoekstechnologie en bieden mogelijkheden om onderzoeksprocessen te stroomlijnen en waardevolle inzichten bloot te leggen.

Het OSINT-platform omvat een alles-in-één oplossing voor onderzoeken met ongeëvenaarde toegang tot openbaar beschikbare informatie, waaronder geolocatiegegevens, platformmonitoring, datalekken en de mogelijkheid om externe datastromen te integreren. Dit maakt een moderne aanpak mogelijk om analyses te koppelen in één uitgebreide toolkit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Amy Mortlock

amy.m@shadowdragon.io

Check out our twitter: @NewsNovumpr