12:20 uur 11-04-2024

NetApp werkt samen met Google Cloud voor maximale flexibiliteit van dataopslag

Nieuwe capaciteiten en integraties van Google Cloud NetApp Volumes maken de cloud veiliger en eenvoudiger voor belangrijke initiatieven zoals generatieve AI

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– NetApp® (NASDAQ: NTAP), het bedrijf voor intelligente data-infrastructuur, kondigt vandaag aan dat het zijn samenwerking met Google Cloud uitbreidt. Hiermee wil het organisaties makkelijker maken om hun data in te zetten voor generatieve AI (GenAI) en andere hybride cloud workloads. NetApp en Google Cloud kondigen het Flex-serviceniveau aan voor Google Cloud NetApp Volumes, dat opslagvolumes van bijna elke grootte ondersteunt. NetApp geeft ook een preview vrij van zijn GenAI-toolkit referentiearchitectuur voor retrieval-augmented generation (RAG)-bewerkingen met behulp van het Google Cloud Vertex AI-platform.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Kenya Hayes

NetApp

kenya.hayes@netapp.com

Beleggerscontact:
Kris Newton

NetApp

kris.newton@netapp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr