12:53 uur 11-04-2024

Murata’s baanbrekende keramische katalysatormateriaal maakt afhankelijkheid van edelmetalen overbodig en vermindert koolstofemissies

KYOTO, Japan–(BUSINESS WIRE)– Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO: 6981) (ISIN: JP3914400001) kondigt met trots een revolutionair keramisch katalysatormateriaal aan dat ontworpen is om de impact van industriële uitlaatgassystemen te verminderen. Een Chinese fabrikant (F-Tech), Shanghai FT Technology Co., Ltd, maakt en verkoopt keramische katalysatoren met gebruik van dit materiaal. In tegenstelling tot traditionele katalysatoren in uitlaatgasnabehandelingssystemen bevat deze keramische oplossing geen edelmetalen en vermindert het zowel het verbruik van aardgas voor de uitlaatgasbehandeling als de CO2-uitstoot aanzienlijk.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240410469253/nl/

[Murata Manufacturing Co., Ltd.] Ceramic Catalyst Material (Photo: Business Wire)

[Murata Manufacturing Co., Ltd.] Ceramic Catalyst Material (Photo: Business Wire)

Bij een groot aantal industriële productieprocessen moeten uitlaatgassen worden behandeld om te voorkomen dat schadelijke deeltjes in de atmosfeer terechtkomen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met:

Murata Manufacturing Co., Ltd.

Tatsuki Ichioka, prsec_mmc@murata.com
Corporate Communications Department

Check out our twitter: @NewsNovumpr