16:53 uur 11-04-2024

Go Reply bekroond tot ‘2024 Partner of the Year for DevOps Specialisation’ door Google Cloud

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Go Reply, een bedrijf van de Reply Group dat zich specialiseert in de implementatie van cloudplatformarchitecturen en de creatie van op de cloud gebaseerde oplossingen op Google Cloud, kreeg de erkenning 2024 Partner of the Year for DevOps Specialisation van Google Cloud. Deze onderscheiding is een eerbetoon aan Go Reply’s kennis op gebied van cloudplatformarchitectuur en de ontwikkeling van op de cloud gebaseerde oplossingen in Google Cloud, en hun inzet om innovatieve oplossingen voor te stellen.

Deze award stelt Go Reply’s capaciteit in de schijnwerpers om innovatie te bevorderen en succes voor klanten te verzekeren. Dankzij een goed begrip van de principes van DevOps en het toepassen van hun expertise in Google Cloud, heeft Go Reply nieuwe standaarden bepaald in operationele uitmuntendheid en continue levering binnen een ruime waaier sectoren.

De voltooiing van complexe projecten is een bewijs van de bekwaamheid van Go Reply, met inbegrip van de ontplooiing van op Kubernetes gebaseerde platformen voor kritieke telecommunicatieservices en de ontwikkeling van omvattende logging- en monitoringoplossingen voor de gamingindustrie. Deze samenwerkingen zijn een demonstratie van Go Reply’s capaciteit om DevOps-uitdagingen aan te pakken, teneinde klantenprestaties en efficiëntie te bevorderen.

Filippo Rizzante, CTO van Reply, gaf volgend commentaar: “We zijn trots dat we deze Google Cloud-award heben behaald. Het toont het vermogen van Go Reply en haar teams aan om complexe, op de cloud gebaseerde projecten op Google Cloud te leveren. Onze expertise en knowhow zijn voor onze klanten een voortdurende steun om vorderingen te maken tijdens hun digitale evolutie met Google, terwijl geïnnoveerd wordt en deze kennis binnen de ruimere Google Cloud-gemeenschap wordt gedeeld.”

“De Partner Awards van Google Cloud zijn een eerbetoon aan de transformatieve impact en waarde die partners voor klanten hebben betekend,” zegt Kevin Ichhpurani, Corporate Vice President, Global Ecosystem & Channels van Google Cloud. “We zijn trots met de bekendmaking dat Go Reply een winnaar is van de 2024 Google Cloud Partner Award en erkennen hun verwezenlijkingen die het succes van klanten het voorbije jaar mogelijk maakten.”

Naast de uitvoering van projecten heeft Go Reply haar reputatie als betrouwbare partner en voortrekker verstevigd via de ‘The Dojo’-workshopserie, waar haar experts hun ruime kennis en expertise in Google Cloud-technologieën delen. Dit initiatief benadrukt de toewijding van Go Reply, niet alleen om innovatie binnen haar klantenprojecten te bevorderen, maar ook om bij te dragen tot de verrijking van het tech-ecosysteem.

Deze globale erkenning van Google Cloud versterkt niet alleen de positie van Go Reply als leider in DevOps, maar vormt ook een springplank voor toekomstige innovaties die het digitale landschap verder zullen transformeren.

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerp en de implementatie van oplossingen gebaseerd op nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven, definieert en ontwikkelt Reply businessmodellen verbeterd door de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. Reply verstrekt consulting, systeemintegratie en digitale services aan organisaties actief in telecommunicatie en media, de industrie en de dienstensector, het bankwezen en verzekeringen, en de openbare sectoren. www.reply.com

Go Reply

Go Reply, dat deel uitmaakt van de Reply Group, is een Google Cloud Premier Partner die services in de volgende domeinen verstrekt: cloudstrategie en -migratie, cloud hosting, big data, Gen AI & machine learning, PCI/ISO-conformiteit en beveiligingsmanagement, business change en volledig beheerde 24 x 7 services om uw bedrijfskritieke toepassingen te ondersteunen. www.go.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers:

Reply

Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +44 (0)7769 158787

Check out our twitter: @NewsNovumpr