20:21 uur 11-04-2024

Crown Bioscience behaalt CAP 15189-accreditatie; ISO 15189-norm voor hoogwaardige medische laboratoriumdiensten

SAN DIEGO & HAMBURG, Duitsland & SUZHOU, China–(BUSINESS WIRE)– Crown Bioscience, een toonaangevende wereldwijde contractonderzoeksorganisatie (CRO) en een JSR Life Sciences-bedrijf, heeft vandaag het tweevoudig behalen van College of American Pathologists (CAP)-accreditaties voor zijn medische laboratoriumdiensten bekendgemaakt.

De vestiging van het bedrijf in Hamburg, Indivumed Services, ontving de CAP 15189-accreditatie; ISO 15189:2012-norm voor weefselbeheerpraktijken voor biospecimens, voortbouwend op de reeds bestaande CAP-accreditatie van de faciliteit, die in juni 2023 werd toegekend. Als aanvulling hierop heeft de vestiging van Crown Bioscience in Suzhou onlangs de CAP-accreditatie gekregen voor biomarkerlaboratoriumdiensten, die gebieden bestrijken zoals chirurgische pathologie, weefselverwerking en complexe moleculaire sequencing van vaste tumoren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Crown Bioscience

Sarah Martin-Tyrrell

pr@crownbio.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr