14:55 uur 10-04-2024

McKay Brothers lanceert snelste privébandbreedte tussen Londen en Stockholm

Uitbreiding van netwerk met zeer lage latentie naar Nasdaq-OMX’s Stockholm datacenter

GENEVE–(BUSINESS WIRE)– McKay Brothers International (MBI) lanceert de privébandbreedte met de laagste latentie tussen Londen en Stockholm. McKay’s service met zeer lage latentie verbindt belangrijke Europese beurscentra: de LD4 datacenter van Londen, home of Cboe Europe en de Stack STO01 datacenter van Stockholm, waar de markten van Nasdaq-OMX zijn ondergebracht. De hybride draadloze vezelroute van McKay brengt gegevens over tussen Londen en Stockholm honderden microseconden sneller dan andere gevestigde services. McKay’s service zorgt er ook voor dat gegevens kunnen worden verzonden en ontvangen in de Londense Interxion en Telehouse North 2 datacenters.

“We zijn opgetogen om de belangrijkse beurscentra van Londen en Stockholm met de laagste latentie met elkaar te connecteren,” zegt Francois Tyc, algemeen directeur van MBI.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

contact@mckay-brothers.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr