16:18 uur 10-04-2024

LTIMindtree introduceert Composable Storefront-oplossing gebouwd op Salesforce om digitale commerce-ervaringen snel te lanceren

WARREN, N.J. & MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een internationaal bedrijf actief in technologieconsulting en digitale oplossingen, kondigt Composable Storefront Quick Launch aan, een coherente oplossing voor composable storefront, om retailers in staat te stellen hun verwachtingen om te zetten in betere klantenervaringen met e-commerce componenten die op hun behoeften inspelen. Deze oplossing is gebouwd op Salesforce Commerce Cloud.

De composable storefront-oplossing van LTIMindtree stelt retailers in staat om gepersonaliseerde shoppingervaringen te creëren om de bedrijfsactiviteiten te laten toenemen, dankzij meer dan 20 best-in-class UI-uitbreidingen en functies om B2C-commerce-ervaring uit de startblokken te krijgen, naast de toepassing van alle out-of-box capaciteiten zoals Salesforce Einstein, personalisering, campagnebeheer en wishlist.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

mediacontact LTIMindtree
Gitanjali.sreepal@ltimindtree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr