20:44 uur 10-04-2024

Brightcove benoemt John Wagner tot Chief Financial Officer

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Brightcove (NASDAQ: BCOV), ‘s werelds meest vertrouwde streamingtechnologiebedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat John Wagner met ingang van vandaag bij het bedrijf komt werken als Chief Financial Officer (CFO). Wagner wordt verantwoordelijk voor de wereldwijde financiële organisatie van Brightcove, inclusief de financiële activiteiten, planning, boekhouding en investor relations.

“Johns strategische financiële expertise en indrukwekkende staat van dienst in het managen van bedrijven in verschillende groei- en winstgevendheidsfasen en het vergroten van de aandeelhouderswaarde maken hem de perfecte aanvulling op het leiderschap van Brightcove,” aldus Marc DeBevoise, CEO van Brightcove. “Zijn inzichten en leiderschap zullen van groot belang zijn bij het waarmaken van onze toezegging om de beste oplossingen voor onze klanten te bieden en onze leidende positie in het leveren van streamingtechnologie te behouden.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Sara Griggs

sgriggs@brightcove.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr