09:00 uur 09-04-2024

Regula verhoogt zijn status in de sector door een volledig lidmaatschap van het European Telecommunications Standards Institute te verzekeren

Regula, een wereldwijde ontwikkelaar van forensische apparaten en oplossingen voor identiteitsverificatie, kondigt met trots zijn nieuwe status aan als Full Member Service Provider van het European Telecommunications Standards Institute (ETSI). Deze belangrijke mijlpaal onderstreept de toewijding van Regula om bij te dragen aan de ontwikkeling van internationale standaarden op het gebied van identiteitsverificatie en de betrouwbaarheid van digitale ecosystemen wereldwijd.

RESTON, Va.–(BUSINESS WIRE)– Als volwaardig lid van ETSI heeft Regula een actieve rol op zich genomen bij het vormgeven van de toekomst van standaarden voor informatie- en communicatietechnologie (ICT). Deze status stelt het bedrijf in staat innovatie te stimuleren en tegelijkertijd de vereisten te definiëren voor het veilige identiteitsverificatieproces (IDV) in het algemeen, en de creatie van gekwalificeerde elektronische handtekeningen (QES) in het bijzonder.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kristina – ks@regulaforensics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr