19:19 uur 09-04-2024

Quectel verruimt RedCap-aanbod met de commerciële beschikbaarheid van de RG255C-GL RedCap 5G-module

NÜRNBERG, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Embedded World –Quectel Wireless Solutions, een internationale leverancier van IoT-oplossingen, kondigt tevreden de commerciële beschikbaarheid aan van de RG255C-GL 5G RedCap Sub-6 GHz LGA-module, die over de hele wereld een volledige 5G- en 4G-dekking biedt. Op basis van de Snapdragon® X35 baseband chipset van Qualcomm Technologies, Inc., biedt de RG255C-GL uitzonderlijke wireless prestaties, die zorgen voor probleemloze 5G-communicatie met lage latentie en geavanceerde functies waaronder 5G LAN, URLLC en network slicing.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240409953663/nl/

Quectel broadens RedCap offering with commercial availability of RG255C-GL RedCap 5G module (Photo: Business Wire)

Quectel broadens RedCap offering with commercial availability of RG255C-GL RedCap 5G module (Photo: Business Wire)

In overeenstemming met de 3GPP Release 17-normen, heeft de RG255C-GL een compacte LGA-vormfactor van 32,0 mm x 29,0 mm x 2,4 mm. Met indrukwekkende gegevenspercentages van 223 Mbps downlink en 123 Mbps uplink, is het geknipt voor toepassingen zoals CPEs, MiFi, Router, Gateway of Industrial PDA.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media: media@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr