19:45 uur 09-04-2024

CareDx en medewerkers presenteren de nieuwste cardiothoracale ontwikkelingen op de 2024 International Society for Heart and Lung Transplantation Meeting

Recent abstract presenteert resultaten van SHORE-registratie die de voordelen van bewaking met HeartCare benadrukken

BRISBANE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– CareDx, Inc. (Nasdaq: CDNA)- The Transplant Company™ – een toonaangevend bedrijf voor precisiegeneeskundeoplossingen dat zich richt op de ontdekking, ontwikkeling en commercialisering van klinisch gedifferentieerde, hoogwaardige gezondheidszorgoplossingen voor transplantatiepatiënten en zorgverleners, heeft vandaag aangekondigd dat CareDx en zijn onderzoeksmedewerkers de nieuwste gegevens uit de cardiothoracale portfolio van CareDx zullen presenteren tijdens de 44e jaarlijkse bijeenkomst en wetenschappelijke sessies van de International Society for Heart and Lung Transplantation (ISHLT), die van 10-13 april plaatsvinden in Praag, Tsjechië.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CareDx, Inc.
Mediarelaties

Anna Czene

818-731-2203

aczene@caredx.com

Beleggersrelaties

Greg Chodaczek

investor@caredx.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr