17:16 uur 08-04-2024

Quectel demonstreert de nieuwste IoT-oplossingen tijdens Embedded World 2024

NÜRNBERG, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Quectel Wireless Solutions, een internationale leverancier van IoT-oplossingen, kondigt tevreden aan dat het bedrijf tijdens de Embedded World 2024 in Nürnberg een aantal van haar oplossingen en technologieën voor IoT-connectiviteit zal demonstreren die toonaangevend in de sector zijn, ten behoeve van diverse industrieën en toepassingen.

Tijdens het evenement kunnen bezoekers kennismaken met Quectels uitgebreide portfolio IoT-modules en oplossingen die ontworpen zijn om te beantwoorden aan de diverse behoeften van het IoT-ecosysteem. Quectel biedt een omvattende range producten aan, gaande van 5G- en LTE-M/NB-IoT-modules tot GNSS positioneringsmodules, die bedrijven in staat stellen om betrouwbare, schaalbare IoT-oplossingen te bouwen die klaar zijn voor de toekomst.

Verder zal Zeljko Maric, Product Development Manager van Quectel, deelnemen aan een panelsessie gericht op IoT Modem Reference Design of IoT SoC Modules Modem voor Embedded Designers.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media: media@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr