21:53 uur 08-04-2024

Intertrust Group verandert na overname in CSC

Deze stap komt op het moment dat CSC zijn 125-jarig jubileum viert en maakt deel uit van een bredere merkvernieuwing

WILMINGTON, Del.–(BUSINESS WIRE)– CSC ®, ‘s werelds toonaangevende leverancier van wereldwijde oplossingen voor bedrijfsadministratie en compliance, is verheugd aan te kondigen dat Intertrust Group volledig is gemigreerd naar het merk CSC, na de overname van de groep door CSC op 7 november 2022.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240408489020/nl/

Beide bedrijven zullen nu onder CSC actief zijn om hun ongeëvenaarde klantenservice, marktleidende expertise en mondiale oplossingen op consistente wijze te leveren, via meer dan 8.000 toegewijde medewerkers, met capaciteiten in meer dan 140 rechtsgebieden.

Rod Ward, CEO van CSC, is een afstammeling van de vierde generatie van Christopher Ward, een van de oprichters van het bedrijf.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie:
Brandy Chieffi

Vice President Marketing

brandy.chieffi@cscglobal.com
CSC News Room

Check out our twitter: @NewsNovumpr