09:30 uur 04-04-2024

Reply introduceert LoopMind, de oplossing voor het bewaken en beveiligen van activiteiten met Generative AI

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply introduceert LoopMind, de oplossing voor het bewaken, beveiligen en naleven van processen die gebruik maken van kunstmatige intelligentie. LoopMind is ontwikkeld door Sprint Reply, een bedrijf binnen de Reply Group dat gespecialiseerd is in Hyper Automation. LoopMind biedt een gecontroleerde en efficiënte omgeving om AI in bestaande workflows te integreren, zodat organisaties deze nieuwe technologie met vertrouwen kunnen invoeren. De bewakingsmogelijkheden die LoopMind biedt, geven operatoren volledig inzicht in workflows en geautomatiseerde activiteiten met behulp van AI, in overeenstemming met de normen die zijn vastgesteld door de Europese AI-wet.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240404087781/nl/

LoopMind is the solution developed by Sprint Reply to ensure control, security and compliance in the use of Generative AI within business processes. Thanks to advanced monitoring features, which use generative AI models, it offers operators complete visibility on workflows and automated operations thanks to AI, supporting compliance with the standards established by the European AI Act. (Graphic: Business Wire)

LoopMind is the solution developed by Sprint Reply to ensure control, security and compliance in the use of Generative AI within business processes. Thanks to advanced monitoring features, which use generative AI models, it offers operators complete visibility on workflows and automated operations thanks to AI, supporting compliance with the standards established by the European AI Act. (Graphic: Business Wire)

LoopMind houdt menselijke tussenkomst centraal in bedrijfsprocessen en betrekt operatoren waar nodig. De “Human-in-the-Loop”-benadering combineert het beste van technologie met teamexpertise. Daarnaast archiveert en registreert het platform alle informatie met betrekking tot AI-gebaseerde operaties, wat monitoring en prestatieonderhoud mogelijk maakt, zelfs als de aard van de gemonitorde gegevens verandert.

LoopMind is flexibel en veelzijdig en past zich aan de specifieke behoeften van elk bedrijf aan. De architectuur maakt het gebruik van verschillende AI-modellen mogelijk, zoals die van OpenAI, Meta, Google en Anthropic, en integreert naadloos met bestaande IT-infrastructuren. De oplossing biedt bijna realtime controle over AI-activiteiten in workflows, onderschept potentiële fouten en voorkomt overtredingen van de regelgeving.

Met toepassingen in verschillende sectoren, van financiële dienstverlening tot productie, kan LoopMind verschillende use cases ondersteunen die Generative AI gebruiken, zoals het bevragen van ongestructureerde gegevens in contracten of regelgeving, of het automatiseren van complexe processen zoals klantenservice.

Ga voor meer informatie over LoopMind en de AI-gebaseerde oplossingen van Reply, naar www.ai.reply.com

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Reply is een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven die belangrijke Europese industriële groepen in de sectoren telecom en media, industrie en diensten, banken, verzekeringen en overheid ondersteunen bij het definiëren en ontwikkelen van bedrijfsmodellen die geschikt zijn voor de nieuwe paradigma’s van big data, cloud computing, digitale media en het internet der dingen. De diensten van Reply zijn: consulting, systeemintegratie en digitale diensten. www.reply.com

Sprint Reply

Sprint Reply is het bedrijf binnen de Reply Group dat gespecialiseerd is in Hyper Automation. Onze missie is het ontwikkelen van automatiseringsplatforms die specifieke bedrijfsproblemen kunnen oplossen om onze klanten te ondersteunen bij de transformatie naar de Intelligente Onderneming en de invoering van een schaalbaar en efficiënt digitaal personeelsbestand. Bij Sprint Reply combineren we een uitvoeringsgerichte engineeringaanpak met sterke expertise in vier technologiefamilies: Robotic Process Automation, Computer Vision & ICR, AI & Machine Learning en Process Mining. Hierbij besteden we voortdurend aandacht aan R&D op het gebied van verschillende onderwerpen met betrekking tot kunstmatige intelligentie. www.sprint.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Perscontact:


Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +44 (0)7769 158787

Check out our twitter: @NewsNovumpr