19:32 uur 04-04-2024

Esri’s ArcGIS Basemaps geïntegreerd in Autodesk Civil 3D en AutoCAD

AEC-professionals hebben voortaan toegang tot Esri’s rijke, gezaghebbende geospatiale referentiegegevens met het productengamma van Autodesk

REDLANDS, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Sectorleiders in de AEC-sectoren (architectuur, engineering en constructie) vertrouwen steeds meer op de interoperabiliteit van GIS (geografische informatiesystemen) en BIM (building information modeling) om kosten te beperken en de efficiëntie in hun bouwprojecten te bevorderen. Ter ondersteuning van AEC-organisaties breiden Esri, wereldleider op gebied van locatie-intelligentie, en Autodesk, een sectorleider op gebied van design en engineering, hun strategische alliantie uit.

“Esri is trots om deze nieuwe integratie aan gebruikers van Autodesk voor te stellen om hen aan de hand van betere zichtbaarheid van de bestaande condities sterker te maken, zodat ze beter geïnformeerde ontwerpbeslissingen kunnen nemen die milieueffecten verminderen,” zegt Kathleen Kewley, directeur voor AEC global business development van Esri.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jo Ann Pruchniewski

Public Relations, Esri

Gsm: 301-693-2643

E-mail: jpruchniewski@esri.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr