15:01 uur 04-04-2024

Conquest komt op de Finse markt van hernieuwbare energie met de overname van een 182MW onshore windpark portfolio en de implementatie van een ruimer strategisch partnerschap gericht op verdere uitbreidingen.

PARIJS & PRAAG & HELSINKI–(BUSINESS WIRE)– Conquest komt op de Finse markt van hernieuwbare energie met de overname van een 182MW onshore windpark portfolio ontwikkeld door Winda Energy, dat eigendom is van BHM Renewables (een bedrijf van de BHM Group), en de implementatie van een ruimer strategisch partnerschap gericht op verdere uitbreidingen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240404013942/nl/

Shutterstock, Wind Portfolio in Finland

Shutterstock, Wind Portfolio in Finland

Via haar fonds Conquest Infrastructure SLP – Sustainable 2 heeft Conquest, een fondsbeheerder die zich toespitst op de infrastructuren van de energieovergang in Europa, de gelijktijdige overnames voltooid van twee windparken ontwikkeld door Winda Energy, de Finse ontwikkelaar van hernieuwbare energie die voor het grootste deel in handen is van het Tsjechische BHM Renewables, dat deel uitmaakt van het investeringsbedrijf BHM Group.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Conquest
Frederic Palanque

press@conquest.group

Check out our twitter: @NewsNovumpr