11:47 uur 03-04-2024

Wereldwijde beleidslijnen om roken te verbieden in een omvattende index in kaart gebracht

BRUSSEL–(BUSINESS WIRE)– We Are Innovation, een toonaangevend wereldwijd innovatienetwerk, gaf de 2024 Effective Anti-Smoking Policies Global Index (https://antismoking.global/) uit. De index beoordeelt circa 5,5 miljard mensen, ongeveer 70 procent van de wereldbevolking. Het biedt een analyse van de openbare beleidslijnen om roken in 69 landen van vier regio’s te bannen. De Index graaft in de fijne kneepjes van alternatieve nicotineproducten en onderzoekt aspecten zoals regelgevende kaders, verboden, heffingen en overheidsmaatregelen om van roken af te stappen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240402847148/nl/

De top 20-landen in de internationale ‘anti-smoking index’, aangevoerd door het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Slowakije op de podiumposities, hebben wereldwijd een gezamenlijke impact op bijna 1 miljard mensen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

info@somosinnovacion.lat / +44 7460 970216

Check out our twitter: @NewsNovumpr