00:16 uur 03-04-2024

Voorstelling van de New York Golf Club en het spelersteam

Rickie Fowler, Xander Schauffele, Matt Fitzpatrick en Cameron Young vervoegen NYGC voor het inaugurale TGL-seizoen in 2025

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Cohen Private Ventures (CPV), de family office van Steven A. Cohen, onthult met trots officieel de New York Golf Club (NYGC) en het team van vier spelers van de PGA TOUR-sterren met Rickie Fowler, Xander Schauffele, Matt Fitzpatrick en de New Yorker Cameron Young als aanloop voor de inaugurale 2025 TGL voorgesteld tijdens het seizoen van SoFi.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240402542726/nl/

New York Golf Club team roster: Cameron Young, Matt Fitzpatrick, Xander Schauffele, Rickie Fowler (Photo: Business Wire)

New York Golf Club team roster: Cameron Young, Matt Fitzpatrick, Xander Schauffele, Rickie Fowler (Photo: Business Wire)

New York staat synoniem voor wereldklasse, en de golfwereld vormt daar geen uitzondering op. Gestoeld op een lange sporttraditie, met een aantal van de belangrijkste en meest emblematische golfbanen ter wereld, is NYGC klaar om verder te bouwen op haar rijke golferfenis en te herdefiniëren wat het betekent een golfclub te zijn die een stad vertegenwoordigt die erom bekend staat zich voortdurend te herformuleren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers

CPV en NYGC
Tiffany Galvin-Cohen

Tiffany.Galvin-Cohen@Point72.com
(203) 890-2052

TGL
Chris Reimer

Chris.Reimer@TMRWsportsgroup.com
(904) 806-6614

Check out our twitter: @NewsNovumpr