20:42 uur 03-04-2024

Reply erkend als leider in de PAC Innovation RADAR voor Adobe Services in Europa

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– In de onlangs gepubliceerde PAC Innovation RADAR “Adobe Services in Europe 2024”, een sectorstudie uitgevoerd door het onafhankelijke marktonderzoek- en consultingbedrijf PAC (Pierre Audoin Consultants), werd Reply geclassificeerd als een toonaangevende provider van Adobe-services, bekroond met de hoogste “Best in Class”-award in de sectoren retail, productie en financiële services.

De PAC Innovation RADAR evalueert tot 30 internationale IT-serviceproviders van services gerelateerd aan Adobe in de Europese markt. PAC analyseert de strategie, ontwikkeling en marktpositie van de providers, maar ook hun prestaties, expertise, certificaties en serviceaanbiedingen.

In de report werd Reply door PAC erkend als “Best in Class” in drie verschillende sectoren – retail, productie en financiële services – voor haar voortreffelijke expertise en kracht op de markt. Dankzij haar specifieke bedrijven Comwrap Reply, Like Reply, Open Reply, Sagepath Reply en Up Reply, gespecialiseerd in Adobe-technologieën, is Reply in staat om dekking te garanderen binnen het hele aanbod van Adobe: digitale content, e-commerceplatformen, digitaal activabeheer, personalisering, marketingautomatisering en dergelijke meer. Reply integreert applicatieontwikkeling en personalisering van Adobe-producten binnen alle sectoren en ontwikkelt op AI gebaseerde oplossingen voor efficiënte marketingprocessen.

Reply’s nominatie tot “Best in Class” in de Adobe Services PAC RADAR volgt op een aantal andere awards: Comwrap Reply werd genomineerd tot “Adobe 2023 Digital Experience Emerging Partner of the Year – Central Europe“, Reply’s benoeming tot een “Platinum Solution Partner” en de verwerving van diverse Adobe-specialisaties de voorbije jaren, waaronder Adobe Experience Manager Sites en Adobe Commerce, vormen een verdere bevestiging van haar uitgebreide expertise en bekwaamheid.

Spencer Izard, onderzoeksdirecteur van PAC, gaf volgend commentaar: “Reply heeft in heel Europa haar positie als eersteklas Adobe-consultancy verstevigd en loodst belangrijke bedrijfsklanten door complexe digitale transformaties door op de gebruiker gerichte ontwerpprincipes te combineren met technisch meesterschap, aangeboden via gecertificeerde experts die actief zijn in regionale centra van uitmuntendheid. Reply’s bekwaamheid om innovatieve oplossingen op maat uit te bouwen die betere klantenervaringen en bedrijfsimpact genereren, gekoppeld aan hun aandacht om de vinger aan de pols te houden bij opkomende Adobe-mogelijkheden en hierin continu koploper te blijven, zorgt ervoor dat Reply als Adobe Platinum-partner ambitieuze organisaties in belangrijke Europese markten sterker maakt aan de hand van een intelligente ontplooiing van Adobe’s toonaangevende platform.”

Voor meer informatie: “Leading providers of Adobe Services in Europe 2024” .

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven, defineert en ontwikkelt Reply businessmodellen verbeterd door de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. Reply verstrekt consulting, systeemintegratie en digitale services aan organisaties actief in telecommunicatie en media, de industrie en de dienstensector, het bankwezen en verzekeringen, en de openbare sectoren. www.reply.com

PAC

PAC is het toonaangevende Europese consulting- en analysebedrijf voor de IT-sector, een op content gebaseerd bedrijf met een consulting-DNA. We begeleiden software & IT serviceleveranciers wereldwijd tijdens hun groeiproces. Sinds 1976 helpen we onze klanten om de dynamiek van de markten te begrijpen, hun omzet te doen stijgen en hun profiel te verbeteren. PAC is een consultancy aangestuurd door analyse, met een team van meer dan 100 experts in heel Europa. We leveren marktonderzoek en -analyse aan meer dan 30 landen over de hele wereld, verstrekt op basis van de pijlers van onze portfolio: Guidance, Insights en Visibility, en ons vermaard SITSI® onderzoeksplatform. www.pacanalyst.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Sandra Dennhardt

s.dennhardt@reply.com
Tel. +49 170 4546229

Check out our twitter: @NewsNovumpr