18:36 uur 03-04-2024

Conformation-X Therapeutics treedt voor het voetlicht en haalt een financiering van meer dan $13,5M binnen om haar innovatieve ontwikkeling in de immuunoncologie wind in de zeilen te geven

Het bedrijf maakt een recente, overtekende financieringsboost bekend ten behoeve van de preklinische ontwikkeling van haar HHLA2- en IL18BP-programma’s

CANTON, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Conformation-X Therapeutics, LLC, een bedrijf actief in immuunoncologie toegespitst op de ontwikkeling van geneesmiddelen, maakte vandaag bekend dat het een overtekende financieringstranche van $3,65M heeft afgesloten, waarmee het totaal van het opgehaalde kapitaal sinds de aanvang op meer dan $13,5M komt. Het bedrijf onthulde haar belangrijkste activa door het bekendmaken van de succesvolle ex vivo en in vivo proof-of-concept studies voor haar HHLA2- en IL18BP-programma’s, die kritieke mijlpalen vormen in het proces voor de ontwikkeling van kankerbestrijdende geneesmiddelen.

Geïnspireerd op de fundamentele rol van eiwitconformaties in ziektebiologie en doeltreffendheid van geneesmiddelen, past Conformation-X ongeëvenaarde precisie toe om nieuwe immuuncheckpointremmers te ontwikkelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Ali H. Munawar, Ph.D.

amunawar@conformationx.com
1-339-502-8643

Maria Martin

mmartin@pledge-tx.com
1-339-502-8630

Krishna Kandala

kkandala@pledge-tx.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr