13:00 uur 03-04-2024

Alsym Energy kondigt een financieringsronde van $ 78 miljoen aan onder leiding van Tata Limited en General Catalyst

Het batterijbedrijf uit de omgeving van Boston gaat investeringen gebruiken voor het uitbreiden van de productiecapaciteit om te voldoen aan de groeiende vraag naar klantmonsters

WOBURN, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Alsym™ Energy, een ontwikkelaar van niet-ontvlambare oplaadbare batterijen van de volgende generatie voor stationaire opslag, maritieme en mobiliteitstoepassingen, kondigde een financieringsronde van 78 miljoen dollar aan onder de gezamenlijke leiding van Tata Limited (een volledige dochteronderneming van Tata Sons) en General Catalyst, een wereldwijd durfkapitaalbedrijf. Het in New York gevestigde Thrive Capital en het in Toronto gevestigde Thomvest namen ook deel aan de ronde, evenals de bestaande investeerder Drads Capital. Alsym zal de fondsen gebruiken om het team in de omgeving van Boston te versterken en de prototype- en pilotlijnen uit te breiden om aan de toenemende vraag naar klantmonsters te kunnen voldoen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact :

Antenna Group voor Alsym Energy

Alsym@antennagroup.com
646-357-3445

Check out our twitter: @NewsNovumpr