09:30 uur 02-04-2024

Stimulering van cloud-native applicatiebeveiliging: Veracode verbindt beveiliging van code tot cloud met de overname van Longbow Security

Organisaties versnellen het beheer van applicatierisico’s door effectieve prioritering en vermindering van de beveiligingsschuld

BURLINGTON, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Veracode, een wereldleider op het gebied van applicatierisicobeheer, heeft vandaag de overname aangekondigd van Longbow Security, een pionier op het gebied van beveiligingsrisicobeheer voor cloud-native omgevingen. De overname markeert de volgende opwindende fase van Veracode en onderstreept de toewijding van het bedrijf om organisaties te helpen het applicatierisico verspreid over het groeiende aanvalsoppervlak effectief te beheren en te verminderen.

Door de integratie van Longbow in Veracode kunnen beveiligingsteams cloud- en applicatie-assets snel en eenvoudig ontdekken en hun blootstelling aan bedreigingen beoordelen met behulp van geautomatiseerd probleemonderzoek en analyse van de hoofdoorzaak. Longbow biedt een gecentraliseerd beeld van de risico’s voor cloud-assets en -applicaties, waardoor complexe workflows worden vereenvoudigd, sneller en effectiever herstel mogelijk wordt en de algehele beveiligingspositie wordt verbeterd. Het resultaat is een lager risico en minder kwetsbaarheden in applicaties en cloudinfrastructuren.

De toegenomen acceptatie van cloudinfrastructuur, gecombineerd met het feit dat ontwikkelaars meer verantwoordelijkheid op zich nemen voor de creatie, implementatie en beveiliging van software, heeft operationele complexiteit geïntroduceerd. Organisaties hebben nu behoefte aan een dieper inzicht in hun risicoprofiel binnen veranderende omgevingen en aan een continue feedbackloop op het gebied van beveiliging gedurende de gehele levenscyclus van softwareontwikkeling.

“Beveiligingsteams verdrinken in waarschuwingen die onvoldoende details bevatten over het bedrijfsrisiconiveau, de mate van exploiteerbaarheid van een fout en specifiek inzicht op codeniveau om gelijke tred te houden met de herstelvereisten. Als gevolg hiervan blijven de risico’s zich opstapelen,” aldus Brian Roche, Chief Product Officer bij Veracode. “Met de combinatie van Veracode en Longbow kunnen teams een uitgebreid beeld krijgen van hun risico’s, de prioriteitstelling van wat het belangrijkst is automatiseren en, met Veracode Fix, het herstel van beveiligingsfouten in de code automatiseren.”

Longbow en Veracode vereenvoudigen de beveiliging van cloudapplicaties voor overbelaste teams

Nu 71 procent van de organisaties de last van ‘beveiligingsschuld’ (gebreken in applicaties die een jaar lang onopgelost blijven) op zich neemt, moeten teams snel handelen om hun blootstelling aan bedreigingen te verminderen. Toch hebben cloud- en applicatiebeveiligingsprofessionals vandaag de dag nog steeds te kampen met voldoende zichtbaarheid en waarschuwingsmoeheid. Met Longbow kunnen klanten van Veracode deze uitdagingen op vier manieren aanpakken:

  • Uniform inzicht in risico’s in applicaties, code en cloud. Dit geeft teams inzicht in het aanpakken van belangrijke problemen die voor het bedrijf het belangrijkst zijn.
  • Georkestreerd herstel van code tot cloud, waardoor teams prioriteiten kunnen stellen en herstel kunnen uitvoeren met de AI-gestuurde oplossingsmogelijkheden van Veracode.
  • Bruikbare inzichten met ‘Best Next Action’-advies, zodat klanten een analyse van de hoofdoorzaken kunnen uitvoeren en het beste traject naar herstel kunnen bepalen.
  • Continue monitoring en beoordeling via realtime ontdekking van kwetsbaarheden in applicatieportfolio’s en runtime-omgevingen, waardoor klanten precies weten wat er draait en waar.

Derek Maki, medeoprichter en Chief Product Officer bij Longbow, stelde: “We hebben Longbow opgericht met de missie om een steeds complexer wordend risicobeheerproces voor de beveiliging van applicaties te vereenvoudigen en organisaties te helpen risico’s op grote schaal te verminderen. Door de krachten te bundelen met Veracode bieden onze gecombineerde oplossingen ongeëvenaarde zichtbaarheid, automatisering en herstelmogelijkheden voor beveiligings- en engineeringteams. We zijn enthousiast om cloud-native applicatiebeveiliging naar een hoger niveau te tillen.”

“Dit is de perfecte oplossing voor Longbow,” verklaarde Dayne Myers, medeoprichter en Chief Executive Officer van Longbow. “Na zorgvuldige afweging zijn wij van mening dat onze technologie en ons team naadloos aansluiten bij de visie van Veracode, waardoor dit de beste keuze is voor de toekomst van Longbow.”

“We zijn zeer verheugd om Longbow te verwelkomen bij Veracode en onze platformmogelijkheden uit te breiden met toonaangevend beheer van de applicatiebeveiligingshouding voor de hedendaagse bedrijfsvereisten,” merkte Sam King, Chief Executive Officer bij Veracode, op. “De integratie van onze oplossingen voorziet organisaties van een holistisch platform voor applicatierisicobeheer dat zich uitstrekt van de code tot de cloud. Veracode, gecombineerd met Longbow, bevordert het gebied van applicatiebeveiliging en stelt klanten in staat hun steeds complexer wordende applicatielandschap efficiënter te beveiligen.”

Longbow is per direct beschikbaar. Ga naar de website van Longbow voor meer informatie over het platform. Lees de blog voor informatie over de overname.

Over Veracode

Veracode is intelligente softwarebeveiliging. Het Veracode Software Security Platform vindt voortdurend fouten en kwetsbaarheden in elke fase van de moderne levenscyclus van softwareontwikkeling. Met behulp van krachtige AI die is getraind op een zorgvuldig samengestelde, vertrouwde dataset uit ervaring met het analyseren van biljoenen regels code, kunnen de klanten van Veracode fouten sneller en met hoge nauwkeurigheid oplossen. Veracode wordt vertrouwd door beveiligingsteams, ontwikkelaars en bedrijfsleiders van duizenden toonaangevende organisaties ter wereld en is de pionier die voortdurend opnieuw definieert wat intelligente softwarebeveiliging betekent.

Meer informatie op www.veracode.com, op de Veracode-blog en op LinkedIn en Twitter.

Copyright © 2024 Veracode, Inc. Alle rechten voorbehouden. Veracode is een geregistreerd handelsmerk van Veracode, Inc. in de Verenigde Staten en is mogelijk geregistreerd in bepaalde andere rechtsgebieden. Alle andere productnamen, merken of logo’s behoren toe aan hun respectieve houders. Alle andere hierin genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie:

Katy Gwilliam

kgwilliam@veracode.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr