15:00 uur 02-04-2024

Onafhankelijk onderzoek door Boomi koppelt verspilde clouduitgaven aan blinde kostenbeheerstrategieën

Onderzoek wijst uit dat het onvermogen van bedrijven om inzicht te krijgen op architectuurniveau hun cloudkosten de pan uit laat rijzen

CONSHOHOCKEN, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Boomi™, de leider op het gebied van intelligente integratie en automatisering, heeft vandaag de bevindingen gepresenteerd van een onderzoek dat in opdracht van Boomi in december 2023 is uitgevoerd door Forrester Consulting. Daaruit blijkt dat bedrijven te kampen hebben met ongecontroleerde en verkwistende clouduitgaven en dat tactieken voor kostenherstel te laat worden ingevoerd of zonder een volledig beeld van de omgeving.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240402181069/nl/

Independent Study by Boomi Links Wasted Cloud Spend to Blind Cost Management Strategies (Graphic: Business Wire)

Independent Study by Boomi Links Wasted Cloud Spend to Blind Cost Management Strategies (Graphic: Business Wire)

Uit het onafhankelijke onderzoek blijkt dat 72% van de wereldwijde bedrijven het afgelopen fiscale jaar hun vastgestelde cloudbudget heeft overschreden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Kristen Walker

Global Corporate Communications

kristenwalker@boomi.com
+1-415-613-8320

Check out our twitter: @NewsNovumpr